Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

 

Despre proiect

Prin proiectul ACTIV, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea alături de Inspectoratul Școlar Județean Brăila și de Fundația pentru o societate deschisă, contribuie la reducerea abandonului școlar și a riscului de părăsire timpurie a școlii în județele Tulcea și Brăila, prin programul A Doua Șansă.

Timp de 18 luni, proiectul ACTIV va aduce din nou la școală 360 de tineri care au părăsit sistemul de educație, va oferi consiliere pentru 200 de elevi și pentru 100 de preșcolari aflați în risc de abandon.

Investiția noastră în educație va fi pe termen lung. Proiectul ACTIV va asigura instruirea a 120 de dascăli, consilieri și tutori, care vor dobândi competențe de formare în programe de tip A Doua Șansă, în consiliere și asistență socio-educativă.

Prezentare Proiect ACTIV

Beneficiar

Parteneri

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Hartă site